Levering en betaling

 

Levering:

FleurCompany heeft een eigen bezorgdienst.

Levering van Boeketten in Assen en omgeving: indien voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag bezorgd.  Bezorgkosten Assen: E 4,99;  buiten Assen E 7,99. Op maandag is de winkel gesloten en wordt er niet bezorgd, tenzij er overleg is geweest via mail.

Indien begunstigde niet thuis is, zal geprobeerd worden het product bij de buren af te leveren en zal de bezorger een schriftelijk verzoek achterlaten in de brievenbus om contact op te nemen voor een nieuwe bezorgafspraak.
Vertraging van 1 of meer dagen in de aflevering doordat de begunstigde niet thuis is en hierdoor het product niet (tijdig) afgeleverd kan worden geven de afnemer niet het recht de opdracht te annuleren of het recht op een nieuwe product en/of bezorging.
Indien de begunstigde niet op het schriftelijke verzoek van de bloemist of koerier reageert kan de bloemist of koerier beslissen het product na enkele dagen te vernietigen (indien het een versproduct is) of retour te sturen. Dit geeft de begunstigde en/of de afnemer niet het recht op een nieuwe levering of het annuleren van de bestelling.
Het product kan afwijken van de foto die op de website te zien is i.v.m. beschikbaarheid van bloemen. Dit geeft de afnemer niet het recht de bestelling te annuleren.

Wanneer blijkt dat uw bestelling retour komt omdat de begunstigde bijvoorbeeld uit het ziekenhuis is ontslagen of op vakantie blijkt te zijn of wellicht verhuisd is, geeft dit geen recht op nieuwe levering op een ander adres, of om uw bestelling te annuleren. FleurCompany is niet verantwoordelijk voor eventueel onjuist opgegeven adresgegevens door de afnemer. Uw bestelling wordt uitgevoerd conform uw verzoek, u dient uzelf ervan te verzekeren of de persoon niet op vakantie is of dat het adres nog wel klopt.

Betaling
U kunt op de volgende manieren uw bestelling direct afrekenen op onze site:
- iDEAL 

- Op rekening (alleen bedrijven) De betalingstermijn is 14 dagen na factuurdatum zonder aftrek van korting en     zonder    schuldvergelijking.